Elvan Tüfenk adaylığını açıkladı

TAKİP ET

ANAMUR GAZETESİ / Musa Suğan - Elvan Tüfenk, Cumhuriyet Halk Partisi Anamur Kadın Kolları Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Elvan Tüfenk, Cumhuriyet Halk Partisi Anamur Kadın Kolları Başkanlığına Aday olduğunu açıkladı.

Elvan Tüfenk, Cumhuriyet Halk Partisi Anamur Kadın Kolları Başkanlığına adaylığıyla ilgili basın toplantısı düzenledi. Tüfenk, partisinin ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında, 11 Haziran tarihinde yapılacak olan kongrede delegelerin oyuna talip olduğunu söyledi ve destek istedi. 

Tüfenk, "Ebedi Liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partimizi daha ileri seviyelere çıkartabilmek ve kadınlarımızın daha özgür bir ortamda yaşayabilmeleri için 11 Haziran 2024 tarihinde yapılacak olan kadın kolları seçimine bugün itibariyle adaylığımı sizlerin huzurunda açıklıyorum. Şuna inanmak lazımdır ki; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi dünyada her şey kadının eseridir. Özgürlük olmayan bir ülkede ölüm ve çöküntü vardır. Her ilerlemenin ve her kurtuluşun anası özgürlüktür. Milletin istiklalini yine azim ve kararı kurtaracaktır. Bunun gereklerinden biride kadınlarımızın her konuda çalışarak yükselmelerini sağlamaktır. Ben ve ekibim olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirleri doğrultusunda; ihtiyaçlı kadınlara yardım edebilmek için, kadınlara şiddet ve tacize dur diyebilmek için, kadın haklarını savunabilmek için, çocuk istismarına hayır diyebilmek için, şu an gündemde olan sessiz canlılarımızın sesi olabilmek için, özgürlük, adalet ve daha huzurlu bir yaşam oluşturmak için, genç ve dinamik ekip ruhuyla yılmadan, yorulmadan çalışmak üzere şahsım ve ekibim adına sizlerin huzurunda hepinize söz veriyorum." açıklaması yaptı.

Toplantıya, parti yönetimi ve meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Seçimlerin 11 Haziran tarihinde yapılması bekleniyor.







Elvan Tüfenk Cumhuriyet Halk Partisi Seçim