LGS 2024 Türkiye Birincisi Anamur Sınav Koleji'nden

TAKİP ET

ANAMUR GAZETESİ / Musa Suğan - Anamur Sınav Koleji, 2024 LGS Türkiye birincisi çıkarma başarısı göstererek, yine geleneği bozmadı. 2024 LGS Türkiye Birincileri yine Sınav Koleji'nden çıktı.

Anamur Sınav Koleji, 2024 LGS Türkiye birincisi çıkarma başarısı göstererek, yine geleneği bozmadı. 2024 LGS Türkiye Birincileri yine Sınav Koleji'nden çıktı. Anamur Sınav Koleji öğrencilerinden İlkim Duru Akkoyun Liselere Geçiş Sınavında (LGS) 2024’de yapılan sınavda tüm soruları doğru cevaplayarak, Türkiye birincisi oldu.

Anamur Sınav Koleji öğrencilerinden İlkim Duru Akkoyun'un bu başarısı öğretmenlerine ve ailelerine büyük gurur ve sevinç yarattı. Anamur Sınav Koleji Müdürü Muhammet Gümüş, "Bu başarıda emeği olan, okul idarecilerine, öğretmenlerine ve ilk günden bugüne bizlere güvenen tüm velilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Gümüş, LGS sonuçlarının Anamur Sınav Koleji'nin tescillenen bir başarısı olduğunu belirterek, "Kurulduğumuz yıldan bu yana her yıl olduğu gibi 2024 LGS’de de Türkiye Birincisi okulumuzdan çıktı. 2024 LGS’de tüm soruları doğru cevaplayan ve 500 tam puan alan öğrencimiz İlkim Duru Akkoyun'u başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Daha çok çalışacağız ve çıtayı her yıl daha da yukarılara çıkaracağız. Sonuçların, ülkemize hayırlı olmasını diliyor öğrencilerimizi yürekten kutluyorum”

Belediye Başkanı Deniz'den tebrik

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Akkoyun Ailesi ve Sınav Koleji Müdürü Muhammet Gümüş'ü misafir etti. Deniz, 2024 LGS Türkiye Birincisi İlkim Duru Akkoyun'a başarısından dolayı hediye verdi, başarılar diledi.


Anamur Sınav Koleji Müdürü Muhammet Gümüş İlkim Duru Akkoyun 2024 LGS Sonuçları Türkiye Birincisi