ZAI Concept ve ZAI Yapı Mimarlık hizmete girdi

TAKİP ET

ANAMUR GAZETESİ / Musa Suğan - ZAI Concept ve ZAI Yapı Mimarlık, Gökhan Çıtırkı ve Yavuzhan Ergir tarafından hizmete girdi.

ZAI Concept ve ZAI Yapı Mimarlık, Gökhan Çıtırkı ve Yavuzhan Ergir tarafından düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Açılışa, Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Anamur İlçe Emiyet Müdürü Hanifi Umar, Anamur Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir, Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özkan Poçulu, Anamur Belediye Meclis Üyesi Erdem Şakrucu, siyasi partilerden temsilciler, sivil toplum kuruluşlarında temsilciler, muhtarlar, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Deniz, ZAI Concept ve ZAI Yapı Mimarlık'ın ilçeye hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, işletmecileri tebrik etti.

Daha sonra dualar okunarak, işletmenin açılış kurdelesi kesildi. Kurdelenin kesilmesiyle işletme gezilerek misafirlere ikramlar yapıldı. İşletmeciler Gökhan Çıtırkı ve Yavuzhan Ergir aileleriyle birlikte davetlilerle de tek tek ilgilendi.

Çıtırkı, Şakrucu ve Ergir ailesinden tam destek

Çıtırkı Kasap Sahibi Mehmet Çıtırkı ve Meclis Üyesi Erdem Şakrucu ile Ergir ailesi, açılışta Gökhan ve eşi Aybüke ile Yavuzhan ve eşi Gökçen'i biran olsun yalnız bırakmayarak, destek oldu.

ZAI Concept ve ZAI Yapı Mimarlık, açılışa katılan davetlilerden tam not aldı.

ZAI Concept ve ZAI Yapı Mimarlık, Çıtırkı Kasap ve Migros karşısında.

0553 339 01 95, 0545 885 02 60
 











ZAI Concept ve ZAI Yapı Mimarlık Gökhan Çıtırkı Yavuzhan Ergir Çıtırkı Kasap Erdem Şakrucu